Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

 
 

Πώληση-Ενοικίαση Ακινήτων.

Οι κατηγορίες ακινήτων στις οποίες δραστηριοποιείται το Loft Real Estate είναι: Οικιστικά (Διαμερίσματα, Μονοκατοικίες, Μεζονέτες), Επαγγελματικά (Πολυκατοικίες, Κτίρια-γραφεία, Χώροι Στάθμευσης, Καταστήματα), Οικόπεδα, Λοιπά Ακίνητα (Εξοχικές Κατοικίες, Επιπλωμένες Κατοικίες).

Προωθητικές Ενέργειες.

Το Loft Real Estate παρέχει μια μεγάλη γκάμα προωθητικών ενεργειών, σχεδιασμένες αποκλειστικά από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Εξασφαλίζει την Προβολή του ακινήτου σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδα μας η οποία βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις όλων των μηχανών αναζήτησης. Την Προβολή του ακινήτου σας μέσα από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τις αγοραπωλησίες ακινήτων (σε Ελλάδα και εξωτερικό). Την Διαφήμιση μέσω των δημοφιλέστερων περιοδικών και εφημερίδων ακίνητης περιουσίας. Την Προώθηση μέσω του υπάρχοντος πελατολογίου μας. 

Συνεχή και Διαρκή Επίβλεψη.

Το Loft Real Estate εγγυάται την διαρκή επίβλεψη της διαδικασίας της αγοραπωλησίας ώστε να είναι όλα τα μέλη προστατευμένα.

Έκδοση Στεγαστικών Δανείων.

Το Loft Real Estate σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Τράπεζες, παρέχει πλάνα Δανειοδότησης με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Ασφάλιση Ακινήτου.

Το Loft Real Estate σε συνεργασία με την μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία, σας προσφέρει πλήρη ασφάλιση του ακινήτου σας, με τους ιδανικότερους όρους και τα χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Φοροτεχνικές Υπηρεσίες.

Το Loft Real Estate παρέχει Σύμβουλους Λογιστικού και Νομικού περιεχομένου.